* * *

Продукти

Производствената номенклатура на фирма „Чесмaтих” ЕООД включва печат на:

Печатната линия е последно поколение на американската промишленост в областта на флексо печата с UV мастила. Линията е снабдена и с щанца за производство на етикети и на каширано фолио за масло.

Качеството на печата се осигурява от UV мастила доставка от Европейския съюз.

Фирмата предлага комплексни решения за опаковка на продукти от хранителната промишленост – капачки от алуминиево фолио, кофички от полипропилен или полистерол и печат върху тях, който се извършва с най- новата техника в тази област.

Предлага  пълна гама на ролно залепващи етикети за пивовинарната  промишленост и козметичната промишленост – хартия без покритие, хартия с валцово покритие /полугланцови, матови и гланцови/, хартия с изтеглено покритие /гланцови и високогланцови/, термо директни /еко, топ, семи-топ/, защитни и специални материали, фолийно материали /ПП, ПЕ, ПВХ, Tyvek /, алуминиеви хартии, материали за винарската промишленост, цветни и сигналви хартии, както и най- новата разработка на водоустойчива некъсаща се хартия.

Поръчките се изпълняват в срокове подходящи за Нашите клиенти.

Според последните Европейски изисквания производителя трябва да има затворен технологичен цикъл, който обезпечава изискванията за хигиената и стерилността на опаковките, което ние Ви предлагаме!